SCURT ISTORIC

Compania Cortiza SRL a fost înființată în anul 2002 având ca scop bine definit distribuția unei game largi de produse din pluta, în special dopuri pentru industria vinului și a altor băuturi alcoolice, și pe piața din România.

VALORILE CORTIZA

Cele doua premize care au stat întotdeauna la baza activității noastre au fost calitatea și prețul accesibil al produselor. Portugalia este bine-cunoscută ca fiind țara de origine a stejarului de plută, asigurând de asemenea și un control riguros al calității. Prin alegerea produselor de la furnizori exclusiv portughezi, ne-am asigurat că livram întotdeauna produse de înaltă calitate.

MISIUNEA NOASTRĂ

De-a lungul anilor compania noastră și-a diversificat gama de produse în strânsă legătură cu necesitățile producătorilor de vinuri din țară, urmărind promovarea tehnologiilor moderne aplicate în domeniu.

Echipa Cortiza este formată din persoane specializate și pasionate de domeniul oenologic. Acest aspect a contat foarte mult în dezvoltarea gamei de produse disponibile la Cortiza. De asemenea, ne-a ajutat considerabil să înțelegem mai bine nevoile și preferințele clienților noștri. Astfel, aceștia se pot bucura atât de produse de calitate cât și de servicii de consultantă specializată.

DOREȘTI MAI MULTE INFORMAȚII?

Dorești sa afli mai multe despre noi sau despre serviciile și produsele noastre?
Vizitează pagina noastră de contact!

CONTACT