SCURT ISTORIC

Compania Cortiza SRL a fost infiintata in anul 2002 avand ca scop bine definit distributia unei game largi de produse din pluta, in special dopuri pentru industria vinului si a altor bauturi alcoolice, si pe piata din Romania.

VALORILE CORTIZA

Cele doua premize care au stat intotdeauna la baza activitatii noastre au fost calitatea si pretul accesibil al produselor. Portugalia este bine-cunoscuta ca fiind tara de origine a stejarului de pluta, asigurand de asemenea si un control riguros al calitatii. Prin alegerea produselor de la furnizori exclusiv portughezi, ne-am asigurat ca livram intotdeauna produse de inalta calitate.

MISIUNEA NOASTRA

De-a lungul anilor compania noastra si-a diversificat gama de produse in stransa legatura cu necesitatile producatorilor de vinuri din tara, urmarind promovarea tehnologiilor moderne aplicate in domeniu.

Echipa Cortiza este formata din persoane specializate si pasionate de domeniul oenologic. Acest aspect a contat foarte mult in dezvoltarea gamei de produse disponibile la Cortiza. De asemenea, ne-a ajutat considerabil sa intelegem mai bine nevoile si preferintele clientilor nostri. Astfel, acestia se pot bucura atat de produse de caltitate cat si de servicii de consultanta specializata.

DORESTI MAI MULTE INFORMATII?

Doresti sa afli mai multe despre noi sau despre seviciile si produsele noastre?
Viziteaza pagina noastra de contact!

CONTACT