Modalități de plată

Plata pentru produsele achiziționate în magazinul cortiza.ro poate fi făcută prin ramburs la livrare sau prin transfer bancar în avans. La finalizarea procesului de comandă veți putea selecta metoda de plată dorită. Cortiza  își rezervă dreptul de a accepta doar anumite metode de plată în funcție de caz și de modalitatea de livrare aleasă de client.

 • Plata ramburs (numerar) la livrare
  În cazul plății prin ramburs numerar, contravaloarea produselor comandate incluzând și taxele de transport se înmânează reprezentantului firmei de curierat  în momentul livrării produselor comandate. Pentru această metodă de plată se poate opta doar în cazul livrărilor efectuate prin FAN COURIER sau TRANSILVANIA POST
 • Plata prin transfer bancar
  Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații când alegeți plata prin transfer bancar:

  În cazul plății în avans, expedierea bunurilor are loc doar după ce plata este înregistrată într-unul din conturile noastre bancare. Plata trebuie să fie confirmată în 7 zile de la plasarea comenzii. Acesta este timpul de rezervare a unei comenzi. Dacă plata nu este confirmată în 7 zile, comanda dumneavoastră va fi anulată automat. Vă rugăm să luați în considerare faptul că poate dura 1-2 zile pentru confirmarea unui transfer bancar. De aceea vă vom trimite un mesaj de reamintire înainte de termenul limită.
  Mai multe informații despre transferul bancar găsiți mai jos:

  • Când efectuați plata vă rugăm să indicați  numărul facturii proforme aferente comenzii.
  • Vă rugăm să transferați suma întreagă într-unul din conturile menționate pe factura proformă.
  • Atenție:
   Pentru un transfer bancar standard în RO se aplică taxele bancare uzuale pentru transferuri domestice.
 • Facturi
  Clientul este de acord să primească facturile în format electronic. Facturile electronice vor fi trimise clientului via e-mail, în format PDF.