Notă de informare privind protecția datelor personale.

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, societatea Cortiza SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană.

Scopul colectării datelor îl reprezintă înregistrarea comenzilor pe site-ul nostru, emiterea de facturi sau alte documente de livrare, precum și organizarea expedierii-livrarii produselor comandate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către societatea noastră și sunt comunicate furnizorilor de servicii de transport, eventual societăților bancare cu care relaționați și autorităților statului în diverse rapoarte și declarații obligatorii. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în afara teritoriului României.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa office@cortiza.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Observație:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucarea are un caracter obligatoriu.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select your currency
EUR Euro