Bicarbonat de potasiu
Bicarbonat de potasiu – un produs pentru reducerea aciditatii in vinuri.
Compozitie: Bicarbonat de potasiu (95%), tartarat neutru de potasiu (5%).
Caracteristici: Produsul se prezinta sub forma unui praf alb, cristalin si inodor si a fost dezvoltat pentru reducerea aciditatii vinurilor, acestea devenind mai catifelate si mai placute dupa tratament.
Bicarbonatul de potasiu nu afecteaza proprietatile organoleptice ale vinurilor de tratat. Ajuta la corectarea gustului astringent al vinurilor cu o usoara aciditate volatila, dar in acest caz, este recomandata stabilizarea microbiologica a vinului si sulfitarea lui.
Bicarbonatul de potasiu se poate folosi la orice tip de vin.
Dozare:
- 50-135 g/hl ( 135 g/hl duce la o scadere a aciditatii totale cu 1g/l in acid tartric).
Mod de folosire: Produsul se dizolva intr-o cantitate mica de apa si se adauga in doze mici, treptat, in vin amestecand continuu.
Pentru uz profesional!
Origine: UE.
Stocare: Loc uscat si racoros.
Nu sunt acceptate reclamatiile calitative in cazul stocarii improprii a produsului!
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!