Go-Ferm Protect Evolution
Go-Ferm Protect Evolution este o noua generatie de protectori 100% naturali dezvoltati pt. fermentatia vinurilor albe si roze.
- Creste vitalitatea si viabilitatea levurilor selectionate datorita ergosterolului si vitaminelor incorporate.
- Imbunatateste toleranta la alcool a levurilor. Asigura fermentatie completa (sursa de Mg pt. levuri).
- Cinetica fermentatiei este similara cu cea in prezenta O2. Adaugarea de oxigen la vinurile albe si roze poate fi evitata prin folosirea de Go-FermTM Protect Evolution.
- Datorita concentratiei ridicate de steroli din membrana levurilor, determina asimilarea mai buna a precursorilor aromatici imbogatind paleta aromatica a vinurilor.
Aplicatii si rezultate:
Graficul 1. Efectul Go-Ferm Protect Evolution asupra cineticii fermentatiei: Inoculare cu Uvaferm 228 (25g/hL) cu protectori de rehidratare (30g/hL) in must deburbat.
Graficul 2. Go-Ferm Protect Evolution vs dozare O2:: Colombard, 20°C, Uvaferm WAM: 25g/hL, Go-FermTM Protect Evolution: 30g/hL la rehidratare
Utilizarea de Go-Ferm Protect Evolution are ca efect producerea de tioli aromatici prin facilitarea transportului intracelular de aminoacizi benefic pentru formarea de precursori tiolici.
Grafice in galeria de imagini!
Dozare si instructiuni de folosire Go-Ferm Protect Evolution:
Adaugati direct in lichidul de rehidratare. Doza recomandata: 30 g/hL.
Doza maxima permisa in UE:40g/hL
Poate fi folosit la rehidratarea tuturor levurilor selectionate pt. producerea de vinuri albe si roze.
Ambalare si stocare:
Se prezinta sub forma de praf alb in pungi de 1kg.
Daca este stocat la temperaturi de 20°C sau mai reduse, in pungi inchise,isi pastreaza valabilitatea 3 ani. A se feri de umezeala si expunere la temperaturi inalte.
Nu sunt acceptate reclamatiile calitative in cazul stocarii improprii a produsului!
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!