Lallzyme Cuvée Blanc
Lallzyme Cuvée Blanc este o enzima pectolitica pentru maceratia strugurilor albi. Recomandata si la producerea vinurilor roze. Elibereaza compusii aromatici din legaturile glicozidice cu zaharurile.Este o pectinaza granulata cu activitate speciala de β-glucozidaza. Origine: Aspergillus niger
Activitate si mecanism de actiune:
Pectinaza speciala cu activitate de β-glucozidaza si activitate scazuta de maceraza (celulaza, hemicelulaza).
Avantajele utilizarii Lallzyme Cuvée Blanc:
- extractie delicata, presare mai usoara, randament in must ridicat, limpezire rapida.
- datorita activitatii de β-glucozidaza aromele vinurilor sunt mai intense si complexe.
Utilizata cu succes la maceratia pe boabe a soiurilor aromate si semiaromate: Muscat ottonel, Muscat lunel, Sauvignon blanc, Tamaioasa, Chardonnay, etc.
Activitatea de pectinaza: 2500 PG U/g, 500 PE U/g, 80 PL U/g. Fara activitate de cinamil esteraza.
Dozare:
2 g/100kg pentru maceratie ( 5-15 °C / 2-12 h )
Amestecati doza necesara de enzima intr-o cantitate suficienta de apa, must sau vin astfel incat sa poata fi omogenizata bine in lotul de tratat.
Rezultatele cele mai bune in cazul maceratiei pe boabe se obtin in intervalul de temperatura de 12-15 °C.
Ambalare: Cutii de 100g; pliculete de 10g.
Stocare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. Termenul de valabilitate este mentionat pe cutie.
Manipulare: Evitati contactul direct cu pielea si pulverizarea. Inhalarea poate produce reactii alergice.
Origine: UE.
Nu sunt acceptate reclamatiile calitative in cazul stocarii improprii a produsului!
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!