Lallzyme OE
Lallzyme OE este un produs enzimatic concentrat de extractie pentru producerea de vinuri rosii rotunde si catifelate. Recomandata indiferent de gradul de maturare fenolica a strugurilor rosii.
Este o pectinaza granulata concentrata originara din Aspergillus niger.
Activitate si mecanism de actiune:
Activitate puternica de pectinaza, medie de celulaza si hemicelulaza cu rol de extractie eficienta a taninilor catifelati si stabilizatori ai culorii.
Lallzyme OE are rol in extractia precursorilor aromatici din partile solide ale strugurilor cu intensificarea caracterului de soi.
Avantajele utilizarii Lallzyme OE:
- creste randamentul in must, imbunatateste presarea
- imbunatateste gradul de filtrabilitate
- creste cantitatea materiilor colorante si stabilitatea culorii
- intensifica aromele specifice de soi
Dozare:
- 1-1,5 g/100kg pentru maceratia strugurilor sanatosi ( 15-28 °C / 3-12 zile )
- 1 g/100kg pentru maceratia strugurilor bolnavi ( 15-28 °C / 3-5 zile )
- 1 g/100kg pentru maceratia la vinuri rose ( cateva ore )
Amestecati doza necesara de enzima intr-o cantitate suficienta de apa sau must astfel incat sa poata fi omogenizata bine in lotul de tratat.
Origine: UE
Ambalare: Cutii de 100g.
Stocare: A se pastra in locuri uscate si racoroase. Termenul de valabilitate este mentionat pe ambalaj.
Manipulare: Evitati contactul direct cu pielea si pulverizarea. Inhalarea produsului poate provoca alergii.
Nu sunt acceptate reclamatiile calitative in cazul stocarii improprii a produsului!
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!