Optimum White
Optimum White este un produs pe baza de levuri inactive (SIY=Specific Inactivated Yeast) bogat in glutation (compus cu proprietati antioxidante) si polizaharide.
Datorita optimizarii procesului de productie prezinta o concentratie mult marita de glutation. Dozarea in must trebuie sa se faca imediat dupa limpezire pentru a impiedica
procesele de oxidare. La vinurile obtinute din musturi tratate cu OPTIMUM WHITE s-a observat o mai buna conservare a tiolilor si esterilor chiar si dupa 1 an de maturare. Concentratia mare de
polizaharide din OPTIMUM WHITE determina obtinerea de vinuri pline, complexe si intensifica caracterul de “mouthfeel”.
Doze si utilizare:
- Doza recomandata: 20-40 g/hl in functie de rezultatele dorite. Amestecati in apa, must sau vin in raport de 1:10 apoi omogenizati produsul in lotul de tratat.
- Dozati produsul in must dupa limpezirea acestuia!
- Pt. reimprospatarea vinurilor mai vechi sau usor oxidate: 20-30 g/hl
Stocare si ambalare:
- pungi de 2,5kg; pliculete de 30g.
- A se pastra in locuri uscate si racoroase, ferite de lumina.
Nu sunt acceptate reclamatiile calitative in cazul stocarii improprii a produsului!
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!