Descriere produs: Soluție sulfuroasă P15 15% SO2
Anhidrida sulfuroasa (SO2) este indispensabila pentru o fermentație alcoolică reușită și pentru stabilizarea vinului.
Permis conform Regulamentului Comisiei UE nr. 2019/934. Utilizatorul trebuie să verifice conformitatea cu reglementările naționale.
Testat în laborator pentru puritate și calitate.
Compoziție
Soluție de bisulfit de potasiu
Concentrație
150 g/l SO2 pur
Caracteristici
- Efect antioxidant
- Suprimă microorganismele precum bacteriile și drojdiile sălbatice
- Leagă acetaldehida în vinul tânăr în timpul sulfitării
- Beneficii Ușor de utilizat și dozare precisă de SO2
- Siguranță crescută la locul de muncă în comparație cu sulfitarea gazoasă
Dozaj
Sulfitarea strugurilor, mustului și a mustului în funcție de sănătatea strugurilor: 20 – 60 mL/100 L.
Sulfitarea vinului tânăr: Conform analizei de laborator și valorii dorite de SO2 liber.
Asigurați-vă de o amestecare bună.
Depozitare
La peste 10 °C pentru a preveni cristalizarea. A se proteja de surse de căldură.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații specialiștii noștri vă stau la dispoziție, trimiteți un mesaj de pe pagina de contact și vă sunăm noi!